Gott och Blandat

I helgen har det varit agilitytävlingar på vår klubb och jag har varit funktionär. Allt har gått bra men man är ganska trött efter ett par dagar. Sjöberg hängde med på fredagen, det gillade han =) Han fick göra någon tunnel och lite så och kände sig nog lite viktig igen =) Lördagen flöt på bra och söndagen lika så. Fast det regnade nästan konstant på söndagen och jag var helt dyngsur.. Bliss var med på söndagen men han skötte sig inte lika bra.. 10 min in i första klassen hade han bitit och slitit i sönder sin bur och rusade in på banan.. Ganska skämmigt :P Men som tur va hände det inget och den tävlande fick ett omlopp. Bliss fick sitta i en stålbur i en bil efter det. Känns som om han kanske blir ett monster som ingen får koll på :P Nä, men han kommer nog alltid vara lite vild av sig.. Det ska i alla fall införskaffas en stålbur nu. Men hans beteende runt omkring banan sen när alla springer har faktiskt blivit mycket bättre. Han får inte lika många dampanfall och skäller inte lika mycket längre. Han sköter sig faktiskt ganska bra när man väl påminner honom. Tack för hjälpen med det Jenny =)

Film på Bliss, hans tid hos mig än sålänge:

http://www.youtube.com/watch?v=nMyONVzQqTc

Bilder på när min syrra rider min travhäst Nablus. Han börjar faktiskt gå riktigt fint nu =)

Det var allt för den här gången.
Kram på er!


Nya bilder


...igen... :P

Jag haft så otroligt ont i ryggen den här veckan, antagligen ryggskott.. Nu äntligen börjar det bli bättre men jag känner mig fortfarande ålderdomlig.. I måndags kunde jag inte gå och var ett levande apotek, nästan. Så jag skyller på det att jag e lite vimsig och glömmer bort självklara saker. Som tex att jag tävlade Amira i Bjuv oxå. Elin kunde inte komma så jag fick vara stand in i laget och även ind. Det gick riktigt bra och vi fick till nåt bra nollat lopp, en femfelare och en disk. Men hon gick jättebra som vanligt och det var väldigt kul att tävla lite igen =) Speciellt med en liten hund =) Så tack Elin för lånet! Amira är en klippa! <3Fia i Bjuv nåt år sen.. Lever just nu livet i en barnfamilj och dem trivs jättebra tillsammans =)

Kramar


Glömde lite .... :P

Haha, jag glömde lite i förra inlägget :P

Jag har ju faktiskt varit och tävlat i Bjuv på deras tävlingar ;) Sov faktiskt i tält med Bliss heeela helgen =) Och han tyckte det var riktigt härligt tror jag :) Jag tävlade med Christophers Ice  som gick med blandat resultat. Jag tränade en liten stund med honom på torsdagen, första gången och det gick väl oxå sådär. Jag tyckte det var riktigt svårt, det e ju trots allt en lite omstälning från en liten terrier till en border collie... Men jaja, på lördagen var det två ind lopp och ett laglopp. I första loppet klarade vi nr 2 och blev sen diskade :P Och i andra loppet klarade vi nr 1 ;) Ganska mycket katastrof :P Men försökte att inte gräva ner mis så mycket i det men det gick väl oxå sådär, e man tävlingsmänniska så e man... även om man inte brukar vara en dålig förlorare. I lagloppet gick det faktiskt mycket bättre =) Tror faktiskt vi klarade halva banan ;P Sen var det helt mitt fel vi ett långhopp som tillslut ledde till disk, ganska korkat faktiskt.. Men man kan ju inte va smart hela tiden :P Ja, det var dem klasserna och jag var kanske inte på topphumör, men vad ska man göra. Det var första gången med Ice och fick intala mig att man inte kunde förvänta sig sp mycket.

På söndagen var det två ind lopp. Tror att gårdagen fortfarande satt kvar lite men som tur va kom Jenny fick mig på lite andra tankar innan första start. Tur att hon muntrade upp mig lite för det behövde jag =) I och för sig så diskade vi oss på tredje hindret men jag fortsatte och OJ vilket lopp det blev! Det gick verkligen jättebra! Så inför det andra och sista loppet var det lite jävlar anamma i mig och vi körde för fullt!! Diskade oss igen :P För jag glömde typ banan men det var oxå ett grymt lopp =) Det var genast lite roligare att vara på agilitytävling efter det och jag förträngde lördagen lite =) Så nu, om det skulle behövas nån gång, så e vi uppvärmda med varandra jag och Ice så vi kan köra igen ;)Saknar agilityn <3

Sjöberg kämpar på med sina handikappade bakben. Dem går inte längre i kors när han springer och jag tror inte han påverkas så mycket av dem. Han lever ett gott pensionärsliv och älskar när han får springa lite genom en tunnel eller mellan några hinderstöd =)

Apropå skador så har Bliss varit hos veterinären och fått dra bort en klo. Han passade på att bloda ner hela väntrummet medans vi väntade ... Han som är så glad för människor blev ju jätteglad när veterinären kom fram till honom, men hans min när han märkte att det inte alls var så trevligt när hon undersökte honom var obeskrivlig! Han såg förrådd ut och väldigt förnärmad..

Jag har nu tre hopphinder hemma i alla fall =) Börjar med tre som ett test för att se hur dem blev och jag tycker att dem blev riktigt lyckade =) Magnus blev förvånad av att det dolde sig en så händig människa inuti mej ;)

I alla fall en LITEN bit på en agilitybana =) Tack för mallen Kristina! Blev en lite förenkling bara =)

Hoppas jag inte glömt nåt väldigt viktigt nu, i så fall får jag väl göra ännu ett inlägg :P Det mesta och roligaste som hittils hänt e nog ändå vallningen =) Så kul det e och så duktig Bliss e nu =) Han e tydligen som en bok, men jag har fortfarande inte riktigt fattat vad det betydde :P Men jag fattade att det var bra i alla fall =)Kram på er!


En uppdatering kanske???

En massa saker har hänt den senaste tiden, både bra och dåliga saker, och jag kommer inte hinna skriva om ALLT här så jag väljer ut en del ;) Jag börjar med de dåliga..

Burton finns inte längre i vår värld utan har det nu bra i hundhimlen. Han blev påkörd av en bil på en liten grusväg. Konstigt kan man ju tycka i och med att maxhastigheten är 30 och att man borde hinna stanna för en stor rotweiler. Inte är det så lätt att missa om man nu råkar köra på en.. Ingen kom och sa nåt i alla fall och nästa dag när vi var ute och letade hittade vi honom en bit in på kanten på vägen. Någon hade antagligen slängt in honom där och åkt iväg. Förstår mig inte på vissa människor men det finns visst vissa som gör så... sorgligt..

R.I.P. Burton <3

Annars flyter livet på gården på bra. Bliss växer och är nu 7.5 månader. Känns inte alls länge sedan han kom hem till mig på Alla <3:s Dag =) Han är helt galen stundtals och har en sån härlig personlighet =) Vi har ju som sagt varit och vallat och har hunnit med ett par olika tillfällen =) Han är jätteduktig! Sån talang han har och han älskar fåren =) Även jag tycker det e jättekul att valla! Så nu tränar vi på och jag hoppas jag kan få med något av dem närmsta tillfällena på film!

Film på när Bliss gör sitt trick "skäms" = hans favorit!
http://www.youtube.com/watch?v=uL-qHUSyiyAMoMinds Elis --> Bliss

En aning mindre...

www.harlydigahundar.se  Andreas Rundqvist, uppfödare =)

 

Han har ärvt sin mammas passion för att bada i alla fall =) Så fort man går mot dammen så rusar han dit och slänger sig i! Det e det roligaste han vet och han är riktigt duktig på längdhopp men han har fortfarande lite att träna på om han ska slå Nellie... Att bada under slang är däremot en annan femma. Nu när han förstår att han ska tvättas (det förstår han rätt snabbt när det väl e dags) aå vägrar han komma till mig. Nu springer han på andra hållet istället... Så de få gånger man kan lura honom tillräckligt nära ett av de tre tvättställena man har är det lika bra att göra rubbet! Vilket är tvättas med både lopp/fästing schampoo och sen vanligt schampoo och sen borstas. Jippi enligt Bliss....Mormor och morfar har varit på besök i ett par dagar och deras två hundar var självklart med =) Wilda som är Bliss bästa kompis!!  Bara dem ser varandra så flyger dem på varandra och leker! Att hundar kan älska varandra så mycket trodde jag faktiskt inte var möjligt :P

Acta (pointer) är en jätteduktig fågelhund som mormor jagar och tävlar mycket med.Wilda (border terrier) är en månad yngre än Bliss och är förhoppningsvis en blivande spårhund =) Men än sålänge bara Bliss kompis ;)Jag har oxå varit hundvakt åt Kristina och Krister =) Toss och Kate är såna härliga hundar och man fick en välkomstsång varje dag man kom till dem =) Var på promenader varje dag och hade med kameran en dag och tog ett par bilder =)Toss

Kate

På hästfronten går det bra =) Vi har många fina hästar i stallet för tillfället och det e ju kul =)www.stallkarupslund.se Hästar och lastbilar till salu

www.bagheera.se Sportkläder och skor till salu =)

Ja ni får ha det så härligt sålänge =)
Kram på er!


RSS 2.0