Nu börjar det hända grejer!

Först och främst, Nablus blev godkänd i kvalloppet! Tog inte ett enda galoppsteg, det var bra tempo och han kom tvåa i mål (även om det inte e ngn tävling så e det ju kul), så nu kan jag andas ut. Jag var sjukt nervös! Men nu e det gjort och han skötte sig som den stjärna han e =) <3 Nu ska vi träna vidare lite och sen ska vi väl försöka hitta ett lopp som passar honom =) 


   

Idag fick Bliss hänga med till Sjöbo. Mamma skulle uträtta ngra ärenden så jag passade på att miljöträna lite =) Det gick jättebra! Han brydde sej inte alls om bilarna den här gången. Kunde tom träna lite sitt/ligg på trottoaren och det gick lysande ;) Efter det gick vi till en gräsplätt och lekte en massa med bollen och gjorde lite mer sitt o ligg. Duktig han va =) Sen gick vi till parkeringen till mataffären (väntade på att mamma skulle bli klar) och tittade på människor, kundvagnar och bilar =) Han var så lugn och avslappnad så han la sej tom och tog sej en liten tupplur där :) Skönt att han inte stressar upp sej så mycket. Ingen kamera med tyvärr.

När vi kom hem packade vi ur bilen och allt sånt och när vi sen tittade ut ur fönstret hade Bliss hoppat in i buren, som stog uppe på ett bord! Där inne låg han och smaskade på ett grisöra. Så jag behöver inte lägga in så mycket tid på att burträna honom i alla fall :P Han e jätteduktig att åka bil med oxå, bara lägger sej lugnt ner och e knäpptyst.

 
Magnus fick ta och lyfta ner honom till den lite säkrare marken :)


Vi hoppade ett par fina unghästar på eftermiddagen.

 Wiktor

  Syrran med Atos

  Aniston

  Tribbiani



Det var en väldigt fin solnedgång.



Medan hästarna hoppade kom ju givetvis Bliss in och hälsade på oss :P Mamma skulle hålla i honom så att han inte sprang efter hästarna. Första gången kom han så glatt till henne. Men sen märkte han ju att han inte kom nån stans. När han sen fått komma loss och sen skulle dit igen ville han ju såklart inte :P Så Magnus fick fånga honom och ge till mamma, Bliss protesterade givetvis TYDLIGT :P Han e inte dum den hunden :P











 

 besvärligt allt ska va....

Nu har vi börjat med agilitybanan. Idag harvade Magnus den och sen ska göras jämnare sen när det torkat upp lite. Finns även en "publikplats" om man kan kalla det så längst bort på en lite kulle.



Mitt A-hinder e klart =) Bara kontaktfältet som ska dit sen på nåt sätt.



Min mini-vippa står kvar i trädgården. Sjöbergs bästa vän när han var igång o tävlade. Bliss har givetvis undersökt den och tycker det är skitkul att gå fram och tillbaka, fram och tillbaka på den. Att den rör sej bryr han sej inte ett dugg om. Allt detta har han kommit på själv, jag har bara tittat på och så länge det bara är så här lågt kan han väl få roa sej, det kan ju inte hända så mycket.

Objektivet på kameran var ganska stort så i själva verket står jag ganska långt bort.











Emma är jätterädd för allt som rör sej så hon hoppar istället, med marginal...





Bliss hatar vatten över allt annat. Nu vägrar han komma in i spolhallen bara för att det antagligen betyder bad. Härom dagen gick jag en promenad längs bäcken på rakbanan. De andra hundarna gick direkt ner till bäcken medans det tog honom en stund att sluta skälla och våga gå ner. När han väl kom ner till kanten efter mycket om och men råkade han gå för nära Sjöbergs heliga pinne och han fick sig en utskällning. Just det var inte så farligt men det vara bara det att Sjöberg puttade NER honom i bäcken... Stackars Bliss, han trodde nog han skulle dö. Dessutom kom han inte upp heller så jag fick kravla mej ner och hjälpa honom upp. Undrar och han vågar sej ner igen...







Fick inte med hans olycka på foto...





Det var i alla fall väldigt äckligt att vara blöt...

Hoppas att bloggen snart fylls av lite ljusa våriga bilder istället för grå och tråkiga.

//Johanna


Kommentarer
Postat av: Andreas

Vill bara önska er en riktigt härlig påsk!

Blizz är så fin, pussa han på nosen från oss,

kram fam. Rundqvist

2010-04-02 @ 14:45:37
Postat av: Johanna

Det ska jag göra ;) GLAD PÅSK på er med!

2010-04-02 @ 19:58:59
URL: http://johannanj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0